Epoxygulv - Polyuretangulv - Acrylgulv

Epoxygulv

epoxygulv

Epoxygulv

Skal du have et slidstærkt og rengøringsvenligt gulv, er det værd at overveje en løsning i epoxy. Et epoxygulv udmærker sig ved at være særdeles holdbart, og kan udføres i forskellige lagtykkelser. Stort set alle former for gulvreparationer kan udføres med dette produkt da det egner sig særdeles til opspartlinger helt uden overgange og revner.

Hullede, revnede, kedelige og udtjente gulve får nyt liv med en opspartling og topcoat i epoxy. Med andre ord: Du får en fugefri belægning der er hygiejnisk og let at vedligeholde i mange år.

Epoxy findes i mange farver og kan tilsættes skridsikring med mere eller mindre grov kornstørrelse.

Epoxy-primer er endvidere særdeles fortræffelig til gulve der støver. Ved hjælp af en såkaldt støvbinding får man et bedre indeklima samt et gulv der er nemmere at holde. Perfekt til forsegling af rå beton.

Polyurethan-gulv

Gulve belagt med Polyuretan, er behagelige, at færdes på, grundet Polyuretanens stødabsorberende og skridsikre egenskab.
Overfladen på et Polyuretanbelagt gulv minder i udseendet meget om en gummibelægning og fremstår utroligt flot og elegant.

Polyurethan findes også i et stort farveudvalg.

Polyurethan-belægninger har mange fordele i sin egenskab af, at være utroligt slidstærkt, fugefrit, lyddæmpende, rengøringsvenligt og nemt at vedligeholde. Desuden tåler gulvene høj kemisk belastning samt hyppig trafik, med eksempelvis lagerlastere eller gaffeltrucks.

PU-gulve er især velegnet til områder der udsættes for normale belastninger og tørre områder, som f.eks laboratorier, gangarealer hospitaler, korridorer, udstillinger, show-rooms, butikker etc.

PU udmærkersig iøvrigt ved at være meget UV-bestandigt.

Acrylgulv

Et gulv udlagt i 2-komponent akryl udmærker sig ved at være meget mekanisk og kemisk modstandsdygtigt samt rengøringsvenligt. Det er derfor en fortrukken belægningsteknik i fødevare-industrien og i den kemiske industri.

Acryl har endvidere den egenskab at den kan hærde ved meget lave temperaturer, og ved normale temperaturer kan overfladen ofte betrædes indenfor 30 minutter efter udlægning. En klar fordel, hvis afspærringstider en udfordring.

Acryl findes i mange farver både som topcoat og som indfarvet stenbelægning. Belægningstykkelse varierer fra 1 mm. – 6 mm. afhængig af krav/ trafik.

Et akrylgulv er endvidere egnet som udendørs belægning på ramper og lignende, da det også er meget UV-bestandigt.

Indfarvede kvarts-belægninger fås i et væld af farvekombinationer og mønstre. Tjek evt. Stonewalk for mere info.

Vores topcoat-belægninger findes i mange standardfarver.

Endvidere kan et stort udvalg af RAL-farver tones på bestilling.

Kort fortalt:

Vi har totalløsningerne til belægninger der:

  • Støver og afskaller.
  • Er ru og ujævne.
  • Er revnede og hullede.
  • Er glatte og farlige.
  • Er triste og kedelige.

Til følgende områder:

Lagergulve, halgulve, værkstedsgulve

Betondæk og køreveje.

Gangarealer og trapper m./u. skridsikring.

Kunststenbelægninger (stentæpper).

Sikkerhedsoptimering for ramper, (markering/ skridsikring.)

20+ års erfaring

Markedets bedste materialer

Lang holdbarhed

Kvalitet for for pengene